Auralezen

Auralezen of aurareaden is het waarnemen van je energie. In en om je lichaam bevinden zich energiestromen die op een intuïtieve manier waargenomen kunnen worden. Alle energiestromen vertegenwoordigen een aspect van persoonlijke ervaringen, kwaliteiten, ontwikkelingen, enzovoort. De energie geeft informatie over je fysieke, mentale, emotionele en spirituele activiteiten in het dagelijks leven en wordt vertaald naar praktisch bruikbare informatie.

Tijdens een auralezing / aurareading krijg je informatie over het hoe en waarom van bepaalde gedragingen, reactiepatronen en andere persoonlijke informatie. Deze inzichten geven je de mogelijkheid een bepaalde situatie te veranderen, keuzes te maken die beter bij je passen en jezelf te helpen verder te ontwikkelen. Het lezen van je energieën geeft je een frisse kijk op een specifieke situatie en ondersteunt het bewustwordingsproces.

Met het lezen van je aura worden allerlei gebieden 'aangeraakt'. Het maakt gelijk ruimte om een healing te laten plaatsvinden. Er stroomt weer makkelijker een stuk helende energie doorheen en dat geeft ruimte aan het hele proces waar je mee bezig bent. Het is dus niet alleen kijken naar wat er speelt op dit moment, maar ook een healing omdat inzichten gelijk kunnen landen en een nieuwe energiestroom op gang brengen.

Een themareading is een reading gefocust op één speciaal onderwerp. Het werkt volgens hetzelfde principe als het lezen van je volledige aura, maar dan op het specifieke vraagstuk waar je meer inzicht over wilt hebben. Een themareading is bijvoorbeeld zeer geschikt als je doelgerichte vragen hebt over je loopbaan, vitaliteit of relatie.

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een aurareading of themareading.