Auralezen

Auralezen of aurareaden is het waarnemen van je energie. In en om je lichaam bevinden zich energiestromen die op een intuïtieve manier waargenomen kunnen worden. Alle energiestromingen vertegenwoordigen een aspect van persoonlijke ervaringen, kwaliteiten, ontwikkelingen, enzovoort. De energie geeft informatie over je fysieke, mentale, emotionele en spirituele activiteiten in het dagelijks leven. Deze gegevens worden vertaald naar praktische informatie.

Tijdens een auralezing of aurareading krijg informatie over het hoe en waarom van bepaalde gedragingen, reactiepatronen en andere persoonlijke informatie. Deze inzichten geven je de mogelijkheid een bepaalde situatie te veranderen, keuzes te maken die beter bij je passen en jezelf te helpen verder te ontwikkelen. Het lezen van je energieën geeft je een frisse kijk op een specifieke situatie en ondersteunt het bewustwordingsproces.

Een themareading werkt volgens hetzelfde principe van het lezen van energieën, maar is gericht op een bepaald onderwerp. Als je bijvoorbeeld specifieke vragen hebt over je loopbaan, vitaliteit of relatie, dan is een themareading zeer geschikt.