Ervaringen met auralezen

Waardevolle inzichten

“Nieuwsgierig, chaotisch en een tikkeltje zenuwachtig kwam ik bij Nicole aan voor een auralezing. Nicole was gelijk heel relaxt, zorgde voor een ontspannen sfeer en legde duidelijk uit wat er zou gebeuren en wat ik zou kunnen verwachten. Ik heb ontzettend veel bewondering (en ook verbazing) voor de treffende wijze waarop ze het elke keer bij het juiste einde had. Het leek wel alsof wij elkaar al jaren kenden! De reading heeft dan ook diverse gevoelens bij mij opgeroepen, waarbij de volgende woorden kenmerkend zijn: herkenning, erkenning, confrontatie, verheldering, inspiratie en tevredenheid. Enigszins overweldigd door de reading ging ik weer naar huis en nu, weken na de reading, denk ik er bijna dagelijks wel een keer aan terug. De inzichten die Nicole mij heeft gegeven zijn buitengewoon waardevol en ook de (praktische) tips pas ik inmiddels toe in mijn dagelijks leven. Ik kan echt iedereen een aurareading aanraden!”


– Susan –

Treffend gelezen

“Niets is zo mooi als een volledige scan over jezelf te krijgen. Wat heb ik genoten en geleerd van de reading. Nicole heeft mij heel treffend gelezen, een prachtige kwaliteit van haar. Als bonus voor de toekomst gaf ze me de tip voor de opleiding effectieve intuïtie, ik heb haar tip opgevolgd en geen moment spijt gehad dat ik daarmee gestart ben.”


– Karin –

Bijzondere ervaring

“Toen ik voor het eerst bij Nicole kwam, had ik eerlijk gezegd best wel mijn twijfels. Ik verliet het pand echter zowel verbijsterd als verlicht en geïnspireerd. Nicole heeft een speciale gave die onmiskenbaar is. Op een zachte en liefdevolle manier biedt ze je inzicht in jezelf en hernieuwd geloof in je eigen kunnen. Zowel de reading als de healing is een unieke en bijzondere ervaring!”


– Sacha –

Heldere informatie

“Nicole is erg vriendelijk. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik was erg onder de indruk van de rake opmerkingen die ze maakte. In 1,5 uur schetste ze een heel duidelijk beeld van me. Ze had heel goed door wie ik was, waar ik op dit moment sta en waar de gevoeligheden zitten. Ze wist deze informatie helder en liefdevol over te brengen. Het is daarom voor mij een waardevolle ervaring geweest.”


– Katja –

Zeer constructief

“Bij de eerste kennismaking kwam Nicole op mij over als een heel warm, rustig en eerlijk persoon. Onbegrijpelijk dat een onbekend iemand voor mij, zoveel over mij kon vertellen. Voor 99,9% was het voor mij erg herkenbaar. Het was zeer constructief.”


– Dick –

Therapeutisch

“Nicole gaf mijn eigen ideeën en gedachten weer. Ze kon mijn verschillende energieën vertalen en uitleggen en hielp mij mezelf beter te begrijpen. Ik vond het een ontspannen ervaring en stond open voor het ontvangen van de enigszins therapeutische waarnemingen en toelichtingen tijdens mijn reading. Ik voelde me vrij om vragen te stellen. De reading is een reminder om naar binnen te gaan en je energie meer naar buiten te laten komen. Nicole haar gave helpt mij om dat te doen.”


– Toyah –

Integer

“Ik heb diverse gesprekken met Nicole gehad waarbij zij op een hele liefdevolle, rustige manier naar mijn vragen luisterde om daarna haar intuïtie te raadplegen. Naderhand moet ik zeggen dat ze het altijd bij het juiste eind heeft gehad. Ze is een begaafde life coach en een heel integer en positief persoon.”


– Rianne –

Blokkades doorbreken

“Het is ongelooflijk hoe treffend Nicole mijn gevoelens en de zaken die me bezighouden kon beschrijven. Ze doet dat op een heel rustige en duidelijke manier. Bovendien geeft ze aanbevelingen hoe je geblokkeerde energiestromen kan doorbreken. Dat heeft mij geholpen om bepaalde keuzes te maken.”


– Angélique –

Op mijn gemak en vertrouwd

“Toen ik bij Nicole kwam voor een aurareading was ik best wel zenuwachtig. Zodra Nicole de deur opendeed voelde ik mij meteen helemaal op mijn gemak. Zij straalt een enorme rust uit die ze ook heel goed kan overbrengen. Ik was verbaasd hoe snel ik me kon openstellen, het voelde helemaal vertrouwd. Nicole gaf mij inzicht in mijn emotionele leven en op blokkades die aanwezig waren, ze wist die feilloos aan te geven. Na afloop had ik een heel rustig gevoel en ben over dingen na gaan denken die ik voor mezelf wil veranderen en vooral hoe ik een bepaalde blokkade wil opheffen. Ik heb het als heel fijn ervaren en zou het iedereen die worstelt met bepaalde dingen aanraden.”


– Ellen –