Ervaringen met handlezen

Veel inzichten

“Mijn ervaring met Nicole van Universal Healing was heel erg fijn! Ik ben zelf een enorme gevoelsmens, maar Nicole heeft een hele fijne energie waardoor het meteen klikte voor mij. Wat ik erg fijn vond was dat zij alles rustig uitlegde over hetgeen wat zij las in mijn handen en ik kreeg daardoor ook heel veel inzichten over het feit waar ik nu zelf sta in het leven en waar ik naartoe wil gaan en dat gaf mij net even het zetje wat ik nodig had om nog meer in mijn eigen kracht te gaan staan. Ik raad het iedereen aan die verrijkt wilt worden op zijn of haar spirituele reis.”


– Desi –

Vrede en lichtheid

“Ik ging naar Nicole voor een handlezing. Vanaf het eerste moment vond ik Nicole warm, makkelijk om mee te praten en sprak ze op een zeer natuurlijke en geruststellende manier. Ik was erg onder de indruk van reading en de manier waarop ze dat deed. Ik herkende veel van wat ze zei en vond het enorm fascinerend. Wat minstens zo interessant was voor mij, en onverwacht, was dat Nicole intuïtief feilloos wist te vertellen waar ik energetisch stond. Ze vertelde waar mijn energie werd geblokkeerd en gaf een healing aan het eind. Dat gaf me een enorm gevoel van vrede en lichtheid, alsof een donkere deken werd opgetild. Deze sessie had zo’n geweldig effect op mij dat ik heel graag nog twee healing sessies wilde boeken. Na drie sessies te hebben ervaren kan ik Nicole van harte aanbevelen als zowel handlezeres en healer. Na alle sessies ging ik weg met het gevoel dat ik meer in contact was met mijn hart, ik voelde me veel beter – meer geaard en verbonden en in staat om de uitdagingen in mijn leven aan te gaan en te zien vanuit een nieuw perspectief.”


– Joanna –

Leerzame ervaring

“Het was een leuke en leerzame ervaring om onze handen te laten lezen bij jou en leuk hoe je met mijn dochter van zes jaar om ging, zij vond het geweldig. De kennis wordt nu doorgegeven aan haar vriendinnetjes :).”


– Nina en Esmé –

Ontdekkingstocht

“Nicole neemt je op een leuke en ontspannen manier mee in de ontdekkingstocht wat er geschreven staat in je handen over jezelf. Ze geeft je inzichten wat er van nature bij je past en wat je verder nog zou kunnen ontwikkelen. Bijzonder om mee te maken!”


– Paula –

Een verrijking

“Nicole heeft een heel prettige manier van werken. Ze vertelt en legt uit hoe ze aan haar duidingen komt. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen, en ook praktische tips vanuit een intuïtief aanvoelen van haar, hoe met een aantal dingen om te gaan. Kortom: een verrijking!”


– Eileen –

Spiritualiteit en nuchterheid

“Nicole is een coach die maatwerk levert met een onwaarschijnlijk groot inlevingsvermogen en met bijzondere intuïtieve kwaliteiten. In mijn diverse gesprekken met haar heb ik haar meegemaakt als een inspirerende gesprekspartner die spiritualiteit en nuchterheid op een doeltreffende wijze weet te combineren. Echt een aanrader voor wie nadenkt over en verder wil komen met zijn of haar levensvraagstukken!”


– Paul –

Integer en respectvol

“Nicole is oprecht, warm en liefdevol. Ze kan heel goed luisteren en zich in de ander verplaatsen. Ze is enthousiast en inspirerend en tegelijkertijd ook rustig, objectief, integer en respectvol. Het is erg fijn om met Nicole over dingen te praten en juist op momenten dat je steun en verlichting nodig hebt.”


– Peter –

Luisteren en reflecteren

“Nicole heeft me met wijze raad en zeer veel geduld bijgestaan. Ze heeft door luisteren maar ook door reflecteren een periode met veel uitdagingen omgebouwd naar een met leerpunten. Door haar coaching en support is er een stap naar voren gedaan. Met grote integriteit en respect gebruikt ze haar inlevingsvermogen en intuïtie om open over alle onderwerpen te praten. Ze geeft gepaste steun en houdt op andere momenten een spiegel voor, maar vooral haar spontaniteit en humor creëren een natuurlijke omgeving om positief aan verbeteringen te werken.”


– Alex –