Ervaringen met healing

Vrolijker en blijer

“Ik had nog nooit van Qigong gehoord, maar het had met Universele energie te maken en speciale oefeningen. Nieuwsgierig en met open vizier begonnen we (een groep van 9) aan de les o.l.v. Nicole. Na enige tijd kreeg ik de oefeningen onder de knie en kon ik meer in mijn gevoel zitten i.p.v. in mijn hoofd. Thuis ging ik het ook in praktijk brengen. Iedere dag. Zo werden de oefeningen echt eigen en voelde ik mezelf emotioneel sterker en veel meer in balans. Er werd een soort van innerlijke kracht en blijheid in mij wakker. Ik voelde mezelf zo goed in balans dat ik na drie lessen gestopt ben met roken. Na vier maanden had ik nog steeds geen behoefte aan een sigaret. Ook ben ik geen dag daarom chagrijnig geweest.

Sinds ik dit doe ben ik een aantal kilo’s kwijt geraakt en heb ik geen last meer van opvliegers. Na jaren niet meer te kunnen huilen stromen ineens de tranen uit mijn ogen als ik iets emotioneels beleef of iets moois mij raakt. Ik ben veel vrolijker en blijer alsof ik een level opgetild ben naar een prettiger leven en meer in harmonie met de wereld waarin ik leef. Ook voel ik veel dankbaarheid in mezelf stromen wat mij veel tevredenheid geeft. Bij het begin van deze Qigong lessen had ik dit alles nooit kunnen bedenken maar het heeft mij nu al veel gebracht en gegeven.”


– Désirée –

Warm en vertrouwd

“Na het overlijden van mijn man belandde ik in een onwerkelijke wereld en moest weer zoeken naar mijn basis. Kinderen de deur uit en wat nu? Ik kwam terecht bij Nicole en dat voelde meteen warm en vertrouwd! In het eerste gesprek was er onverwachts contact met mijn man waar ik niet op had gerekend, maar voelde oh zo fijn. Ik heb hier heel veel kracht door gekregen. Ik kan het dan ook iedereen aanraden dit te mogen ervaren. Ik ben nu een aantal keer geweest en ik voel me steeds energieker. De healing zorgt er voor dat mijn lichaam en geest weer één worden. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst.”


– Lia –

Totaal relaxt

“Voordat ik bij Nicole kwam, had ik schouder-, nek-, vermoeidheid- en stressklachten. Tijdens de healing voelde ik mijn lichaam op bepaalde plekken warmer worden en vreemde bewegingen maken die ik niet bewust deed. Het leek alsof de spanningen in mijn schouders- en nek werden weggeveegd. Ik had het gevoel dat ik aan het zweven was en op een wolk zat. Ik kwam helemaal tot rust. Ik had niet aan Nicole verteld dat ik de week daarvoor buikgriep had en daar nog wat darmklachten van had. Tijdens de healing voelde ik wat gewrijf aan/in mijn buik alsof dat werd weggepoetst. De stress was na de behandeling behoorlijk verminderd en ik was totaal relaxt, zelfs stil. Het was alsof ik helemaal schoongemaakt was, ik voelde me een nieuw mens.”


– Jaysh –

Klachten verdwenen

“Ik kwam met vermoeidheidsklachten, misselijkheid en pijn in mijn enkel. Na de healing ging het met de misselijkheid en vermoeidheid al een stuk beter en de pijn in mijn enkel pijn was verdwenen. De dag daarna kreeg ik pijn in mijn knie en diarree. Na een healing op afstand waren ook deze klachten helemaal verdwenen!”


– Daan –

Veel minder pijnlijk

“Ik kwam bij Nicole voor mijn elleboog, knie en blaas. Na een ontspannen healing was mijn elleboog veel minder pijnlijk, evenals mijn knie. Na een afstandsbehandeling, de volgende dag, ging het ook beter met mijn blaas. Ik was daar wel verbaasd over, omdat ik al verschillende dingen geprobeerd had, vooral voor mijn elleboog maar er was weinig verbetering. Ik kan Nicole van harte aanbevelen.”


– Bettie –

Super tevreden

“Nicole heeft mij diverse keren een healing gegeven zowel in haar praktijk als op afstand. Ik liep met ontstekingen in de schouder, artrose, zenuwpijn en had weinig energie door alle pijnklachten. Na een aantal healings zijn al mijn klachten sterk verminderd. Ik ben super tevreden over haar behandeling en kundigheid.”


– Ellen –

Meer in mijn hart

“Ik ging naar Nicole voor een handlezing. Vanaf het eerste moment vond ik Nicole warm, makkelijk om mee te praten en sprak ze op een zeer natuurlijke en geruststellende manier. Ik was erg onder de indruk van reading en de manier waarop ze dat deed. Ik herkende veel van wat ze zei en vond het enorm fascinerend. Wat minstens zo interessant was voor mij, en onverwacht, was dat Nicole intuïtief feilloos wist te vertellen waar ik energetisch stond. Ze vertelde waar mijn energie werd geblokkeerd en gaf een healing aan het eind. Dat gaf me een enorm gevoel van vrede en lichtheid, alsof een donkere deken werd opgetild. Deze sessie had zo’n geweldig effect op mij dat ik heel graag nog twee healing sessies wilde boeken. Na drie sessies te hebben ervaren kan ik Nicole van harte aanbevelen als zowel handlezeres en healer. Na alle sessies ging ik weg met het gevoel dat ik meer in contact was met mijn hart, ik voelde me veel beter – meer geaard en verbonden en in staat om de uitdagingen in mijn leven aan te gaan en te zien vanuit een nieuw perspectief.”


– Joanna –

Open en lichter

“Bij Nicole werd ik overspoeld door een gevoel van rust en warmte. Ik vind het erg fijn dat ze ruime ervaring heeft op verschillende gebieden, dit keer ontving ik een healing. Mijn buik is verbeterd en mijn borststreek voelt meer open en lichter!”


– Berber –