Ervaringen met workshops

Veel geleerd

“Afgelopen keren heb ik twee workshops meegemaakt. Eerste workshop was handlezen voor beginners. Een hele leuke groep en veel geleerd. Zeker een aanrader voor een ieder die hier wat meer van wil weten. De tweede was de full connection workshop (5e dimensie). Wauw, wat een leuke workshop en wat heb ik hier veel van geleerd. De groep was ook heel fijn en ontspannen. Ervaringen werden gedeeld. Sinds die workshop (welke gegeven werd in een fantastische omgeving) voel ik mij veel rustiger en geniet ik veel meer van de omgeving. Zeker een aanrader.”


– Gaby –

Leerzame ervaring

“Het was een leuke en leerzame ervaring om onze handen te laten lezen bij jou en leuk hoe je met mijn dochter van zes jaar om ging, zij vond het geweldig. De kennis wordt nu doorgegeven aan haar vriendinnetjes :).”


– Nina en Esmé –

Interessante belevenis

“De workshop handlezen was voor ons een hele verrassende en interessante belevenis. Onze groep was qua deelnemers heel gevarieerd, toch kon Nicole het voor iedereen helder en duidelijk uitleggen. Ze neemt de tijd en beantwoordt vragen. De hand van iemand lezen is heel persoonlijk, desondanks lukt het haar goed om daar integer mee om te gaan. Zeker een aanrader!”


– Bettie en Daniëlle –

Onder de indruk

“Ontzettend bedankt voor je aanwezigheid! Iedereen was erg onder de indruk. Wat een nauwkeurigheid en treffendheid. Er zijn een paar meiden die graag een keer wat langer hun hand door jou willen laten lezen. Erg leuk dat je er was en ik hoop dat we je nog een keer mogen begroeten.”


– Ann –

Heel geslaagd

“Bedankt voor de ontzettend leuke workshop! Iedereen heeft genoten en het was dus heel geslaagd! Bedankt voor de leuke ochtend!”


– Carola –

Helemaal top

“De workshop was helemaal TOP en het had nog wel een uur door kunnen gaan! Ik krijg alleen maar leuke reacties en stuk voor stuk zijn ze er nog steeds mee bezig. Zelfs de ‘nuchtere’ typetjes houden er maar niet over op!”


– Dorine –

Onder de loep genomen

“Naar aanleiding van de workshop wilde ik je nog een bedankje sturen! We hebben het allemaal erg leuk gehad en de opgedane kennis is nog lang nabesproken. De eerste familieleden en vrienden zijn al ‘onder de loep genomen’. Mede dankzij jouw leuke workshop en prettige gezelschap is het een heerlijke dag geworden.”


– Iris –

Heel bijzonder

“Vanaf hier wil ik je, namens de hele groep, bedanken voor de workshop. Het was heel bijzonder. We hebben er ook ’s avonds nog lang over gepraat. Iedereen heeft genoten. De wijze waarop je het verzorgde was fantastisch; open, betrokken, zorgvuldig, inspirerend en hartelijk. Dankjewel daarvoor. Je hebt mede gezorgd voor een geslaagde vrijgezellendag.”


– Deborah –

Enorm leuke dag

“Namens de vrijwilligers wil ik je heel hartelijk danken voor het geven van de workshop handlezen. Iedereen heeft er enorm van genoten, hier en daar heeft het ook wat losgemaakt. Het was mede door jouw aanwezigheid een enorm leuke dag. Wij zullen zeker nog een keer bellen voor een andere workshop en houden je in de gaten op social media.”


– Yolande –