Ervaringen met Universal Healing

Wat zeggen anderen over ons.

“Niets is zo mooi als een volledige scan over jezelf te krijgen. Wat heb ik genoten en geleerd van de reading. Nicole heeft mij heel treffend gelezen, een prachtige kwaliteit van haar. Als bonus voor de toekomst gaf ze me de tip voor de opleiding effectieve intuïtie, ik heb haar tip opgevolgd en geen moment spijt gehad dat ik daarmee gestart ben.”

—  Karin

“Na het overlijden van mijn man belandde ik in een onwerkelijke wereld en moest weer zoeken naar mijn basis. Kinderen de deur uit en wat nu? Ik kwam terecht bij Nicole en dat voelde meteen warm en vertrouwd! In het eerste gesprek was er onverwachts contact met mijn man waar ik niet op had gerekend, maar voelde oh zo fijn. Ik heb hier heel veel kracht door gekregen. Ik kan het dan ook iedereen aanraden dit te mogen ervaren. Ik ben nu ongeveer 7 keer geweest en ik voel me steeds energieker. De healing zorgt er voor dat mijn lichaam en geest weer één worden. Ik heb vertrouwen in de toekomst. Heel veel dank Nicole voor je grote hulp.”

—  Lia

“Voordat ik bij Nicole kwam, had ik schouder-, nek-, vermoeidheid- en stressklachten. Tijdens de healing voelde ik mijn lichaam op bepaalde plekken warmer worden en vreemde bewegingen maken die ik niet bewust deed. Het leek alsof de spanningen in mijn schouders- en nek werden weggeveegd. Ik had het gevoel dat ik aan het zweven was en op een wolk zat. Ik kwam helemaal tot rust. Ik had niet aan Nicole verteld dat ik de week daarvoor buikgriep had en daar nog wat darmklachten van had. Tijdens de healing voelde ik wat gewrijf aan/in mijn buik alsof dat werd weggepoetst. De stress was na de behandeling behoorlijk verminderd en ik was totaal relaxt, zelfs stil. Het was alsof ik helemaal schoongemaakt was, ik voelde me een nieuw mens. Dank Nicole, ik heb heerlijk geslapen.”

—  Jaysh

“Ik kwam met vermoeidheidsklachten, misselijkheid en pijn in mijn enkel. Na de healing ging het met de misselijkheid en vermoeidheid al een stuk beter en de pijn in mijn enkel pijn was verdwenen. De dag daarna kreeg ik pijn in mijn knie en diarree. Na een healing op afstand waren ook deze klachten helemaal verdwenen. Dank je wel!”

—  Daan

“Ik kwam bij Nicole voor mijn elleboog, knie en blaas. Na een ontspannen healing was mijn elleboog veel minder pijnlijk, evenals mijn knie. Na een afstandsbehandeling, de volgende dag, ging het ook beter met mijn blaas. Ik was daar wel verbaasd over, omdat ik al verschillende dingen geprobeerd had, vooral voor mijn elleboog maar er was weinig verbetering. Ik kan Nicole van harte aanbevelen.”

—  Bettie

“Nicole heeft me een aantal healingen gegeven. Na een healing van haar verdwijnt mijn schouderpijn altijd. Een healing sessie is erg ontspannen. Ik kom weer terug als de pijn terugkomt. Dank je!”

—  Chimène

“Nicole heeft mij diverse keren een healing gegeven zowel in haar praktijk als op afstand. Ik liep met ontstekingen in de schouder, artrose, zenuwpijn en had weinig energie door alle pijnklachten. Na een aantal healings zijn al mijn klachten sterk verminderd. Ik ben super tevreden over haar behandeling en kundigheid.”

—  Ellen

“Bij Nicole werd ik overspoeld door een gevoel van rust en warmte. Ik vind het erg fijn dat ze ruime ervaring heeft op verschillende gebieden, dit keer ontving ik een healing. Mijn buik is verbeterd en mijn borststreek voelt meer open en lichter! Nicole, bedankt dat je me hebt geholpen en me ook self healing tips hebt meegegeven. Ik kijk uit naar onze volgende ontmoeting!”

—  Berber

“Nieuwsgierig, chaotisch en een tikkeltje zenuwachtig kwam ik bij Nicole aan voor een auralezing. Nicole was gelijk heel relaxt, zorgde voor een ontspannen sfeer en legde duidelijk uit wat er zou gebeuren en wat ik zou kunnen verwachten. Ik heb ontzettend veel bewondering (en ook verbazing) voor de treffende wijze waarop ze het elke keer bij het juiste einde had. Het leek wel alsof wij elkaar al jaren kenden! De reading heeft dan ook diverse gevoelens bij mij opgeroepen, waarbij de volgende woorden kenmerkend zijn: herkenning, erkenning, confrontatie, verheldering, inspiratie en tevredenheid. Enigszins overweldigd door de reading ging ik weer naar huis en nu, weken na de reading, denk ik er bijna dagelijks wel een keer aan terug. De inzichten die Nicole mij heeft gegeven zijn buitengewoon waardevol en ook de (praktische) tips pas ik inmiddels toe in mijn dagelijks leven. Ik kan echt iedereen een aurareading aanraden!”

—  Susan

“Ik ging naar Nicole voor een handlezing. Vanaf het eerste moment vond ik Nicole warm, makkelijk om mee te praten en sprak ze op een zeer natuurlijke en geruststellende manier. Ik was erg onder de indruk van reading en de manier waarop ze dat deed. Ik herkende veel van wat ze zei en vond het enorm fascinerend. Wat minstens zo interessant was voor mij, en onverwacht, was dat Nicole intuïtief feilloos wist te vertellen waar ik energetisch stond. Ze vertelde waar mijn energie werd geblokkeerd en gaf een healing aan het eind. Dat gaf me een enorm gevoel van vrede en lichtheid, alsof een donkere deken werd opgetild. Deze sessie had zo’n geweldig effect op mij dat ik heel graag nog twee healing sessies wilde boeken. Na drie sessies te hebben ervaren kan ik Nicole van harte aanbevelen als zowel handlezeres en healer. Na alle sessies ging ik weg met het gevoel dat ik meer in contact was met mijn hart, ik voelde me veel beter – meer geaard en verbonden en in staat om de uitdagingen in mijn leven aan te gaan en te zien vanuit een nieuw perspectief. Dank je Nicole! Ik zal het niet vergeten!”

—  Joanna

“Het was een leuke en leerzame ervaring om onze handen te laten lezen bij jou en leuk hoe je met mijn dochter van zes jaar om ging, zij vond het geweldig. De kennis wordt nu doorgegeven aan haar vriendinnetjes :). Bedankt voor je aandacht en warmte.”

—  Nina en Esmé

“De workshop handlezen was voor ons een hele verrassende en interessante belevenis. Onze groep was qua deelnemers heel gevarieerd, toch kon Nicole het voor iedereen helder en duidelijk uitleggen. Ze neemt de tijd en beantwoordt vragen. De hand van iemand lezen is heel persoonlijk, desondanks lukt het haar goed om daar integer mee om te gaan. Zeker een aanrader!”

—  Bettie en Daniëlle

“Ontzettend bedankt voor je aanwezigheid! Iedereen was erg onder de indruk. Wat een nauwkeurigheid en treffendheid. Er zijn een paar meiden die graag een keer wat langer hun hand door jou willen laten lezen. Erg leuk dat je er was en ik hoop dat we je nog een keer mogen begroeten.”

—  Ann

“Bedankt voor de ontzettend leuke workshop! Iedereen heeft genoten en het was dus heel geslaagd! Bedankt voor de leuke ochtend!”

—  Carola

“Vanaf hier wil ik je, namens de hele groep, bedanken voor de workshop. Het was heel bijzonder. We hebben er ook ‘s avonds nog lang over gepraat. Iedereen heeft genoten. De wijze waarop je het verzorgde was fantastisch; open, betrokken, zorgvuldig, inspirerend en hartelijk. Dankjewel daarvoor. Je hebt mede gezorgd voor een geslaagde vrijgezellendag.”

—  Deborah

“Naar aanleiding van de workshop wilde ik je nog een bedankje sturen! We hebben het allemaal erg leuk gehad en de opgedane kennis is nog lang nabesproken. De eerste familieleden en vrienden zijn al ‘onder de loep genomen’. Mede dankzij jouw leuke workshop en prettige gezelschap is het een heerlijke dag geworden.”

—  Iris

“De workshop was helemaal TOP en het had nog wel een uur door kunnen gaan! Ik krijg alleen maar leuke reacties en stuk voor stuk zijn ze er nog steeds mee bezig. Zelfs de ‘nuchtere’ typetjes houden er maar niet over op!”

—  Dorine

“Namens de vrijwilligers wil ik je heel hartelijk danken voor het geven van de workshop handlezen. Iedereen heeft er enorm van genoten, hier en daar heeft het ook wat losgemaakt. Het was mede door jouw aanwezigheid een enorm leuke dag. Wij zullen zeker nog een keer bellen voor een andere workshop en houden je in de gaten op social media.”

—  Yolande

“Nicole is erg vriendelijk. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik was erg onder de indruk van de rake opmerkingen die ze maakte. In 1,5 uur schetste ze een heel duidelijk beeld van me. Ze had heel goed door wie ik was, waar ik op dit moment sta en waar de gevoeligheden zitten. Ze wist deze informatie helder en liefdevol over te brengen. Het is daarom voor mij een waardevolle ervaring geweest. Dank Nicole!”

—  Katja

“Toen ik voor het eerst bij Nicole kwam, had ik eerlijk gezegd best wel mijn twijfels. Ik verliet het pand echter zowel verbijsterd als verlicht en geïnspireerd. Nicole heeft een speciale gave die onmiskenbaar is. Op een zachte en liefdevolle manier biedt ze je inzicht in jezelf en hernieuwd geloof in je eigen kunnen. Zowel de reading als de healing is een unieke en bijzondere ervaring!”

—  Sacha

“Nicole gaf mijn eigen ideeën en gedachten weer. Ze kon mijn verschillende energieën vertalen en uitleggen en hielp mij mezelf beter te begrijpen. Ik vond het een ontspannen ervaring en stond open voor het ontvangen van de enigszins therapeutische waarnemingen en toelichtingen tijdens mijn reading. Ik voelde me vrij om vragen te stellen. De reading is een reminder om naar binnen te gaan en je energie meer naar buiten te laten komen. Nicole haar gave helpt mij om dat te doen.”

—  Toyah

“Bij de eerste kennismaking kwam Nicole op mij over als een heel warm, rustig en eerlijk persoon. Onbegrijpelijk dat een onbekend iemand voor mij, zoveel over mij kon vertellen. Voor 99,9% was het voor mij erg herkenbaar. Het was zeer constructief.”

—  Dick

“Toen ik bij Nicole kwam voor een aurareading was ik best wel zenuwachtig. Zodra Nicole de deur opendeed voelde ik mij meteen helemaal op mijn gemak. Zij straalt een enorme rust uit die ze ook heel goed kan overbrengen. Ik was verbaasd hoe snel ik me kon openstellen, het voelde helemaal vertrouwd. Nicole gaf mij inzicht in mijn emotionele leven en op blokkades die aanwezig waren, ze wist die feilloos aan te geven. Na afloop had ik een heel rustig gevoel en ben over dingen na gaan denken die ik voor mezelf wil veranderen en vooral hoe ik een bepaalde blokkade wil opheffen. Ik heb het als heel fijn ervaren en zou het iedereen die worstelt met bepaalde dingen aanraden.”

—  Ellen

“Ik ben bij Nicole geweest voor een auralezing. Ik vond het een hele fijne ervaring! Ik vind Nicole een hele rustige en lieve vrouw waarbij ik me op mijn gemak voelde. Ze heeft haar manier van werken van te voren heel goed uitgelegd. Ze heeft voor mij een aantal punten Uit weten te lichten waar ik echt wat aan heb. Alles wat ze zei is zoals ik zelf de dingen in mijn leven ook ervaar, dat was heel mooi om te horen!”

—  Amber

“Nicole neemt je op een leuke en ontspannen manier mee in de ontdekkingstocht wat er geschreven staat in je handen over jezelf. Ze geeft je inzichten wat er van nature bij je past en wat je verder nog zou kunnen ontwikkelen. Bijzonder om mee te maken!”

—  Paula

“Nicole is een coach die maatwerk levert met een onwaarschijnlijk groot inlevingsvermogen en met bijzondere intuïtieve kwaliteiten. In mijn diverse gesprekken met haar heb ik haar meegemaakt als een inspirerende gesprekspartner die spiritualiteit en nuchterheid op een doeltreffende wijze weet te combineren. Echt een aanrader voor wie nadenkt over en verder wil komen met zijn of haar levensvraagstukken!”

—  Paul

“Nicole heeft een heel prettige manier van werken. Ze vertelt en legt uit hoe ze aan haar duidingen komt. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen, en ook praktische tips vanuit een intuïtief aanvoelen van haar, hoe met een aantal dingen om te gaan. Kortom: een verrijking!”

—  Eileen

“Ik heb diverse gesprekken met Nicole gehad waarbij zij op een hele liefdevolle, rustige manier naar mijn vragen luisterde om daarna haar intuïtie te raadplegen. Naderhand moet ik zeggen dat ze het altijd bij het juiste eind heeft gehad. Ze is een begaafde life coach en een heel integer en positief persoon.”

—  Rianne

“Het is ongelooflijk hoe treffend Nicole je gevoelens en de zaken die je bezighouden kon beschrijven. Ze doet dat op een heel rustige en heel duidelijke manier. Bovendien geeft ze aanbevelingen hoe je geblokkeerde energiestromen kan doorbreken. Dat heeft mij geholpen om bepaalde keuzes te maken. Veel dank daarvoor.”

—  Angélique

“Nicole heeft me met wijze raad en zeer veel geduld bijgestaan. Ze heeft door luisteren maar ook door reflecteren een periode met veel uitdagingen omgebouwd naar een met leerpunten. Door haar coaching en support is er een stap naar voren gedaan. Met grote integriteit en respect gebruikt ze haar inlevingsvermogen en intuïtie om open over alle onderwerpen te praten. Ze geeft gepaste steun en houdt op andere momenten een spiegel voor, maar vooral haar spontaniteit en humor creëren een natuurlijke omgeving om positief aan verbeteringen te werken.”

—  Alex

“Nicole is oprecht, warm en liefdevol. Ze kan heel goed luisteren en zich in de ander verplaatsen. Ze is enthousiast en inspirerend en tegelijkertijd ook rustig, objectief, integer en respectvol. Het is erg fijn om met Nicole over dingen te praten en juist op momenten dat je steun en verlichting nodig hebt.”

—  Peter