Handlezen

Handlezen is een oude wetenschap gebaseerd op lijnen, dermatoglyfen (huidlijsten), nagels en vorm van de hand. Het geeft je inzichten en erkenning op gebieden als vitaliteit en karaktereigenschappen.

Handen lezen is geen toekomst voorspellen. Omdat je uit de handen kunt halen wat voor denkwijze je hebt, wat je talenten zijn en bijvoorbeeld hoe je je naar de buitenwereld manifesteert, kan handlezen een begeleidende rol spelen met betrekking tot beroepskeuze, relaties, gezondheid en andere aspecten van je persoonlijkheid. Handlijnkunde is voornamelijk gericht op karakteranalyse, kwaliteiten en mogelijkheden. Het biedt geen directe oplossing voor problemen, maar geeft diepere en verfrissende inzichten in je persoonlijke situatie.

Handen Met Een Verhaal

 


Handen met een Verhaal, Altijd jezelf bij de hand.
Hèt boek over handlezen!

Nicole Versteeg schreef ‘Handen met een Verhaal’ (Altijd jezelf bij de hand), een handleesboek voor beginners en gevorderden. Met behulp van heldere beschrijvingen en tekeningen wordt uitgebreid uitgelegd wat de betekenis is van diverse vormen, lijnen, patronen, gebieden en nagels. Je leert op een simpele manier zelf handen lezen!

Dit digitale boek kun je hier bestellen.