Universal Healing

Universal Healing is een healing methode ontwikkeld door Universal Healing op basis van kennis en ervaring. Ons lichaam, planten, dieren, gedachten, emoties... alles is energie. Blokkades zijn ook een vorm van energie, een stagnerende energie. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door emoties, stress, ongevallen, ongezond milieu, verkeerde voeding, etc. Ons lichaam reageert op deze ongewenste situaties en daardoor kan een blokkade worden opgebouwd waardoor de energiestroom stagneert. Tijdens een healing worden energiestromen en blokkades bekeken en vrijgemaakt waar nodig. Hierdoor verzacht pijn of verdwijnen de klachten.

De healing

Een healing sessie begint altijd met een (kort) gesprek, waarbij de eerste stap van het healingsproces eigenlijk al in gang is gezet. Na dit gesprek neem je plaats op een comfortabele stoel en zetten we de healing samen kracht bij door je energie bewust te gaan sturen. Ik doe dat door te werken aan je energie en jij doet dat door je zoveel mogelijk te ontspannen. De ervaring leert dat zelfs mensen die veel moeite hebben met ontspannen, dat tijdens de healing toch goed kunnen. Mocht blijken dat een fysieke aanraking op een bepaald gebied voor de healing beter is, dan vindt altijd eerst overleg plaats.

Tijdens een healing sessie worden eventuele blokkades geopend en je energiestroom weer in balans gebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van universele energie. Dit gebeurt allemaal op energetisch niveau, zonder fysiek contact. Een healing helpt pijn te verminderen, brengt je emoties in balans en geeft ontspanning op alle niveaus. Met het opruimen van blokkades gaat de energie weer meer stromen en krijg je meer vitaliteit.

Het is aan te raden dat je op de dag van de healing de rest van de dag tijd voor jezelf vrijhoudt om te kunnen blijven ontspannen. Je geeft jezelf zo de tijd om de veranderende energie makkelijk te kunnen integreren. De ondersteunende werking is een positief signaal voor je hele systeem. Naast relaxen helpt ook het drinken van extra water of kruidenthee ondersteunend voor je lichaam bij het afvoeren en loslaten van oude energieën.

Afhankelijk van de doorwerking kan het nodig zijn een extra healing te ontvangen. Omdat je lichaam wat tijd nodig heeft kan hier enige tijd tussen zitten. Dit wordt aan het eind van de sessie besproken.

Je krijgt technieken en instructies aangereikt waarmee je het herstelproces zelf verder kunt bevorderen. Dit onderdeel is altijd bij de healing inbegrepen.

Grote healing thema’s zijn:
* depressie
* slapeloosheid
* vermoeidheid
* stress
* rugpijn
* hoofdpijn
* gewrichtspijnen (reumatische klachten)

Groepshealing

Tijdens een groepshealing geven we de energie de ruimte om door te stromen en blokkades te openen. Je kunt ervaren wat helen in groepsverband met je doet. Kijken, voelen en healen. Heb je een warme, rustige locatie ter beschikking waar mensen zich kunnen ontspannen, dan is het mogelijk om met een door jou zelf samengestelde groep een groepshealing te ervaren op die locatie. Neem voor meer informatie over groepshealingen contact op met Universal Healing.

(Huis)dier healing

Een healing kan ook op dieren worden toegepast. Dieren zijn gevoelig voor hun omgeving en pikken allerlei informatie op zoals fysieke of emotionele stress van huisgenoten of verzorgers. De behandeling vindt op dezelfde manier plaats. Ook hier wordt gekeken naar energiestromen en blokkades zonder het dier aan te raken. Mocht aanraking nodig zijn, dan gaat dat altijd in overleg. Er wordt geluisterd naar wat het dier zelf aangeeft. Zij kunnen goed aangeven waar ze aandacht voor vragen. Net zo makkelijk kunnen ze laten weten als ze genoeg healing hebben ontvangen voor dat moment.

Combinatie healing

Zoals je hiervoor hebt kunnen lezen kunnen dieren sterk reageren op veranderingen of stress van de omgeving en/of huisgenoten. Daarom is het mogelijk een combinatie healing aan te vragen. Hierbij krijgen zowel dier als huisgenoot of omgeving een healing. Na de sessie wordt helder toegelicht wat je zelf kunt doen om de helende energie kracht bij te zetten.

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een (groeps)healing.