Universal Healing

Universal Healing is een healing methode welke is gecreëerd door Universal Healing op basis van kennis en ervaring. Ons lichaam, planten, dieren, gedachten, emoties... alles is energie. In ons lichaam kunnen blokkades voorkomen waardoor de energiestroom stagneert. Met behulp van visualisatie, ademhaling en geluid kunnen de kanalen weer worden opengezet en open gehouden.

Healing

Tijdens een healing sessie worden eventuele blokkades geopend en je energiestroom weer in balans gebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van universele energie. Er wordt gekeken naar de energiestromen en dit wordt tegelijkertijd, waar nodig, bewerkt. Een healing helpt fysieke pijn te verminderen, brengt je emoties in balans en geeft mentale ontspanning. Met het opruimen van blokkades wordt er ruimte gemaakt voor meer energie en vitaliteit. Je lichaam ontvangt als het ware een energy boost.
Meerdere healingen ontvangen is een optie. Wij vinden het belangrijk je technieken en instructies mee te geven waarmee je het herstelproces zelf kunt ondersteunen. Dit onderdeel is altijd bij de healing inbegrepen.

Grote healing thema’s zijn:
* depressie
* slapeloosheid
* vermoeidheid
* stress
* rugpijn
* hoofdpijn
* gewrichtspijnen (reuma)

Universal Healing Qigong

Universal Healing Qigong is een zelf healing methode, waarbij je energie leert aansturen op een rustige en zachte manier. De aansturing van energie gebeurt met gerichte focus en de beweging en kan zittend, liggend of staand worden gedaan. Tijdens de bijeenkomsten leer je je energie in balans te brengen en te houden. Hoe vaker je dit doet, hoe energieker en krachtiger je je zult voelen. Je wordt je bewuster van je lichaam, leert er beter naar luisteren en handelen. In groepsverband werkt deze energie nog krachtiger door.

Groepslessen
Iedere woensdag, 10.30u-11.30u en 12.00u-13.00u, Buurthuis de Hoeksteen, Amatist 13, Heerhugowaard.
Wil je hier meer over weten, neem gerust contact met ons op.

Groepshealing ochtend

Iedere tweede vrijdag van de maand van 10:30u tot 11:30u, zijn er groepshealingen. Op deze ochtend geven we ruimte aan de energie om door te stromen en blokkades te openen. Even tijd helemaal voor jezelf zodat er ruimte komt voor verwerking, erkenning en nieuwe energie. Kijken, voelen en healen. Wil je erbij zijn, meld je dan even aan.

(Huis)dier healing

Een healing kan ook op dieren worden toegepast. Hoewel dit meestal wordt gedaan bij (landbouw)huisdieren, kan een healing ook aan andere dieren worden gegeven. In principe gaat dit op dezelfde manier. Ook hier wordt gekeken naar energiestromen. Er wordt geluisterd naar wat het dier zelf aangeeft.

Combinatie healing

Dieren kunnen reageren op veranderingen of stress van de omgeving en/of huisgenoten. Om die reden is het ook mogelijk een combinatie healing te kiezen waarbij zowel dier als mens een healing krijgen. Tijdens de sessie wordt helder toegelicht wat je kunt doen om je zelf of je (huis)dier te helpen.