Universal Healing

Universal Healing is een healing methode welke is gecreëerd door Universal Healing op basis van kennis en ervaring. Ons lichaam, planten, dieren, gedachten, emoties... alles is energie. In ons lichaam kunnen blokkades voorkomen waardoor de energiestroom stagneert. Tijdens een healing wordt de energiestroom bekeken en waar nodig extra gestimuleerd. Fysieke klachten verzachten of verdwijnen.

Healing

Tijdens een healing sessie worden eventuele blokkades geopend en je energiestroom weer in balans gebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van universele energie. Een healing helpt fysieke pijn te verminderen, brengt je emoties in balans en geeft mentale ontspanning. Met het opruimen van blokkades wordt er ruimte gemaakt voor meer energie en vitaliteit. Je lichaam ontvangt als het ware een energy boost.
Meerdere healingen ontvangen is een optie. Je krijgt technieken en instructies aangereikt waarmee je het herstelproces zelf kunt ondersteunen. Dit onderdeel is altijd bij de healing inbegrepen.

Grote healing thema’s zijn:
* depressie
* slapeloosheid
* vermoeidheid
* stress
* rugpijn
* hoofdpijn
* gewrichtspijnen (reuma)

Groepshealing ochtend

Iedere tweede vrijdag van de maand (behalve 11.11.2022) van 10:30u tot 11:30u, zijn er groepshealingen. Op deze ochtend geven we ruimte aan de energie om door te stromen en blokkades te openen. Even tijd helemaal voor jezelf zodat er ruimte komt voor verwerking, erkenning en nieuwe energie. Kijken, voelen en healen. Wil je erbij zijn, meld je dan even aan.

(Huis)dier healing

Een healing kan ook op dieren worden toegepast. Hoewel dit meestal wordt gedaan bij (landbouw)huisdieren, kan een healing ook aan andere dieren worden gegeven. In principe gaat dit op dezelfde manier. Ook hier wordt gekeken naar energiestromen. Er wordt geluisterd naar wat het dier zelf aangeeft.

Combinatie healing

Dieren kunnen reageren op veranderingen of stress van de omgeving en/of huisgenoten. Om die reden is het ook mogelijk een combinatie healing te kiezen waarbij zowel dier als mens een healing krijgen. Tijdens de sessie wordt helder toegelicht wat je kunt doen om je zelf of je (huis)dier te helpen.