Universal Healing

Visie

Een wereld waar mens, dier en natuur in harmonie en met respect voor elkaar samen leven.

Missie

Universal Healing werkt met en voor mens, dier en aarde op universeel niveau aan een groeiend bewustzijn. Door middel van trainingen en individuele sessies van hoge, intense kwaliteit werken we met hart en ziel aan verdieping van (zelf)kennis en halen het beste uit de mens. Met specifieke begeleiding voor jong en oud ondersteunen we groei in bewustwording en eenheid met alles om ons heen.

Kernwaarden

  • Respect. Iedereen is gelijk.
  • Integriteit. Betrouwbaarheid en vertrouwen.
  • Aandacht. Luisteren, betrokkenheid en open houding.
  • Liefde. Werken vanuit het hart.

 


 

Nicole Versteeg

Nicole Versteeg is oprichter en eigenaar van Universal Healing, Centrum voor Healing & Training. Zij werkte als HR professional bij een multinational toen ze eind jaren negentig in aanraking kwam met meditatie, handlezen en auralezen. Haar nieuwsgierigheid bracht de ontwikkeling van haar intuïtie in een stroomversnelling. Ze vergaarde veel kennis over de samenhang tussen verschillende aspecten in het leven. Mede hierdoor ontstond het inzicht dat mensen veel voor zichzelf kunnen betekenen door bewust te werken met hun eigen kracht en kwaliteiten. Niet veel later opende ze haar eigen praktijk als professioneel hand- en auralezeres met de focus op de persoonlijke ontwikkeling van cliënten.

In 2011 kwam Nicole in aanraking met Spring Forest Qigong. Deze eenvoudige (zelf) healing methode sloot perfect aan bij haar eigen inzichten en holistische benadering van innerlijke groei. Ze studeerde af als Master Healer, werd gecertificeerd Instructor en richtte Universal Healing, Centrum voor Healing & Training op. Ze verdiepte zich verder in de werking van emoties en het gebruik van universele energie en ontwikkelde de methode “Universal Healing”. Hierin is alle kennis en ervaring geïntegreerd tot een meest efficiënte manier van healing. Sindsdien geeft ze niet alleen met succes trainingen en readingen, maar begeleidt ze ook mensen bij hun healing traject.

Met humor en respect helpt Nicole mensen op weg. Ze voelt intuïtief aan welke stappen van belang zijn bij healing en zelfontwikkeling. Met behulp van empathisch vermogen geeft ze concrete ondersteuning bij ieders individuele proces. In het Centrum kun je diverse trainingen en workshops volgen waarbij bewustwording en ontwikkeling centraal staat.

Nicole Versteeg

“Mijn passie kunnen uitoefenen is bijzonder in meerdere opzichten. Door mensen te helpen van binnenuit te helen, komen eigen kracht en kwaliteiten beter tot zijn recht. Ik zie mensen groeien en bewuster worden. Dit is een inspirerend, diepgaand en mooi proces.”

Nicole Versteeg, Universal Healing