Universal Healing Qigong

Universal Healing is een healing methode welke is ontwikkeld door Universal Healing op basis van kennis en ervaring. Ons lichaam, planten, dieren, gedachten, emoties... alles is energie. Qigong is het beheersen van de energiestromen in je, door je heen en om je heen met behulp van ademhaling, beweging, houding, geluid en visualisatie. Qigong is gekoppeld aan de meridianen van je lichaam.

Met qigong breng je je mind, body en soul weer in balans en houd je het in balans. Door specifieke oefeningen te doen, kun je werken aan plekken in je lichaam die gerichte aandacht nodig hebben. Een blokkade kan zich ergens anders in je lichaam bevinden dan waar zich fysieke pijn manifesteert. Met Universal Healing Qigong leer je gericht kijken (voelen) naar blokkades in de energie. Qigong is bewezen effectief bij het genezen van en/of ondersteunen van diverse gezondheidsproblemen.

Universal Healing Qigong focust op je hele energiesysteem. Het is een zelf healing methode waarbij je energie aanstuurt op een rustige en zachte manier. Tezamen met krachtige visualisaties krijg je een betere doorstroming en ondersteuning van je vitaliteit. Hierbij verdwijnen blokkades. Staan, zitten of liggen maakt hierbij niet uit. Je zult merken dat hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het gaat. Herhaling is de kracht. Je wordt je bewuster van je lichaam en leert er beter naar luisteren. In groepsverband werkt deze energie nog krachtiger door.

Groepslessen
Iedere woensdag, 10.30u-11.30u en 12.00u-13.00u, Buurthuis de Hoeksteen, Amatist 13, Heerhugowaard.
Wil je hier meer over weten, neem gerust contact op.

 


Qigong Ervaringen

Universal Healing Qigong heeft mensen enthousiast gemaakt, fysieke ondersteuning geboden en balans gebracht. Zelf thuis aan de slag gaan doet het lichaam, geest en ziel goed. Het advies is dagelijks te oefenen. Lukt dat niet, dan geldt dat alle beetjes helpen. Met een half uur per dag kun je aanzienlijke resultaten behalen.

Lees hier een paar inspirerende ervaringen.