Universal Healing Qigong

Universal Healing Qigong is een healing methode van lichte, fysieke bewegingen met visualisaties, die is ontwikkeld door Universal Healing op basis van kennis en ervaring. Alles om ons heen is energie en communiceert met elkaar. Als je niet voldoende in balans bent kunnen bepaalde omgevingsfactoren, zoals vervuilde lucht of geluidsoverlast, blokkades veroorzaken waardoor de energiestroom stagneert. Qigong helpt het beheersen van de energiestromen in en om je heen met behulp van ademhaling, beweging, houding, geluid en visualisatie.

Qigong werkt met dantians en is gekoppeld aan de meridianen van je lichaam. Door qigong te beoefenen breng en houd je je mind, body en soul in balans. Door specifieke oefeningen te doen kun je met gerichte aandacht werken aan uitdagingen. Met Universal Healing Qigong leer je gericht kijken (voelen en vertrouwen) naar blokkades in de energie en hoe je de blokkades kunt transformeren. Het is effectief bij het genezen en/of ondersteunen van diverse gezondheidsproblemen. Als je qigong regelmatig beoefent is de positieve uitwerking op je lichaam groot.

Universal Healing Qigong is een zelf healing methode waarbij je energie aanstuurt op een rustige en zachte manier. Tezamen met krachtige visualisaties creëer je een betere doorstroming en vitaliteit, waardoor blokkades oplossen. Staan, zitten of liggen maakt hierbij niet uit. Je zult merken dat hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het gaat. Herhaling is de kracht. Je wordt je bewuster van je lichaam en leert er beter naar luisteren. In groepsverband werkt de energie nog krachtiger door.

Groepslessen
Iedere woensdag, 10.30u-11.30u, Buurthuis de Hoeksteen, Amatist 13, Heerhugowaard. (VOL)

Je kunt ook zelf een groep samenstellen. Tijden voor die qigong lessen gaan in overleg.
Wil je meer informatie, neem gerust contact op.

Een voorproefje van qigong oefeningen vind je op het YouTube kanaal van Universal Healing.

 


Qigong Ervaringen

Universal Healing Qigong heeft mensen enthousiast gemaakt, fysieke ondersteuning geboden en balans gebracht. Zelf thuis aan de slag gaan doet het lichaam, geest en ziel goed. Het advies is dagelijks te oefenen. Lukt dat niet, dan geldt dat alle beetjes helpen. Met een half uur per dag kun je aanzienlijke resultaten behalen.

Lees hier een paar inspirerende ervaringen.