Over mij

Tijdens een vergadering eind jaren negentig zag ik onverwacht een energieveld om iemand heen. Het had iets grappigs, dat meebewegen van het energieveld met de persoon mee. Gebiologeerd door dit fenomeen heb ik de rest van de vergadering niets meer meegekregen... Mijn vriendin vroeg kort daarna of ik mee wilde op een cursus handlezen. Vanaf dat moment rolde ik in sneltreinvaart door allerlei esoterische trainingen, boeken en seminars.'spiri junkie 3.0'.

Ik werkte, in eerste instantie nog fulltime, bij een multinational als HR professional. Ik heb daar in 25 jaar tijd verschillende functies doorlopen en zodoende uitgebreide mensenkennis opgedaan. Ik kreeg de gelegenheid zowel binnen als buiten de functie het een en ander te ontdekken. Mijn intuïtieve ontwikkeling kwam in een stroomversnelling. Ik studeerde af als handlezeres bij Centrum Pi en professioneel auralezeres aan het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Ik leerde onder andere dat mensen veel voor zichzelf kunnen betekenen door bewust te werken met hun eigen kracht en kwaliteiten. Ik ging parttime werken en startte mijn praktijk met als focus: de persoonlijke ontwikkeling van cliënten.

Ik was superblij en enthousiast over van alles in mijn leven, maar iets ging niet goed... Ik kwam stil te staan. Iets met hooi en vork. Hoe leuk het allemaal ook was. Relatiebreuk, nieuwe relatie, nieuwe functie, veel reizen... in redelijk korte tijd veranderde alles. Dat zag ik in eerste instantie als de oorzaak van mijn hevige vermoeidheid. Uitgeput was ik, ik kon geen stap meer zetten. Ik vroeg om een nieuwe gids, inmiddels ervaring hebbende dat zaken die vanuit het hart gevraagd worden, altijd worden opgevolgd. Zo geschiedde ook nu. Een andere vriendin - mijn vriendinnen zijn goud waard! - vertelde dat Master Chunyi Lin, Spring Forest Qigong oprichter, naar Nederland kwam en of ik ook interesse had. Ik las zijn boek en alles vibreerde in mij in positieve zin. Hij bevestigde mijn holistische benadering van innerlijke groei en genezing. Van het een kwam het ander en een paar jaar later studeerde ik af als Master Healer en werd gecertificeerd Qigong Instructor. Ik heelde weer. Mijn energie kwam terug, gewrichten deden geen pijn meer, vochthuishouding verbeterde en verslavende neigingen namen af, alsmede kilo's. I was 'Back on track'.

In die tijd kreeg ik ook de ingeving dat de naam van mijn praktijk moest worden gewijzigd in 'Universal Healing' en dat ik mijn eigen pad verder moest volgen. De 'Universal Healing' methode werd geboren. Deze efficiënte zelfhealing methode is mede gebaseerd op mijn eigen ervaringen, mijn eigen helingsproces. Sindsdien geef ik niet alleen trainingen en readingen, maar begeleid ook mensen bij hun herstel traject. Met concreet actieplan. Dat is de kracht van Universal Healing.

Ik leer nog dagelijks bij. Er is nog zoveel meer te ontdekken. Ik zou een boek kunnen schrijven over alle 'toevalligheden' in mijn leven. Uiteindelijk is het een kwestie van voelen, intuïtieve vragen stellen en het hebben van een open houding vol vertrouwen.

 
 

 

“Mijn passie kunnen uitoefenen is bijzonder in meerdere opzichten. Door mensen te helpen van binnenuit te helen, komen eigen kracht en kwaliteiten beter tot zijn recht. Ik zie mensen groeien en bewuster worden. Dit is een inspirerend, diepgaand en mooi proces.”

Nicole Versteeg, Universal Healing