Workshops

Inleiding

Onderstaande workshops zijn geschikt voor iedereen die meer wil weten over energetische transformatie in jezelf en om je heen. De nadruk ligt op naar binnen gaan en leren luisteren naar je innerlijke stem. De setting daarvoor is serieus, maar ook vrolijk en ontspannen. De kennis wordt opgedaan in een ontspannen omgeving, binnen of buiten. De focus ligt op het verbreden en verdiepen van kennis ter ondersteuning van je zelfontwikkeling en het gebruik van je intuïtie. Voor kinderen is de benadering van de leerstof spelenderwijs. Afhankelijk van de wensen is de workshop flexibel in te vullen. Alle workshops staan garant voor het op praktische manier kunnen toepassen van de opgedane basiskennis.

Workshops worden momenteel niet door mijzelf georganiseerd en je kunt je daarom niet aanmelden voor een workshop. Wel kun je mij uitnodigen voor een workshop of je met je eigen groep aanmelden.

Ronde tafel bijeenkomst

De 'ronde tafel bijeenkomst' is een samenzijn voor mensen die zoekende zijn naar informatie met betrekking tot verschillende 'spirituele' onderwerpen, maar nog niet precies weten waar ze zich in willen specialiseren/verdiepen. Dit samenzijn is een ontdekkingsreis waar informatie wordt gedeeld over één of meerdere gewenste onderwerpen, bijvoorbeeld over:
* Healing
* Energie
* Dimensies
* Kosmische verbanden (natuur)
* Numerologie
* Zelfreflectie
* Meditatie
* Qigong

Deelname is open voor iedereen.

Kosten: Op basis van donatie vanuit het hart.

Workshop Universal Healing adventure

Universal Healing adventure is een workshop waarbij je leert je energie in balans te brengen of te houden op alle niveaus. Een pragmatische aanpak voor fysieke, emotionele, mentale en spirituele ondersteuning. We delen wetenschappelijke informatie, beweging van energie, korte meditaties en technieken voor optimaal bereik van je energie niveau. De kracht van deze workshop is het benadrukken hoe simpel het is om je eigen inzichten te gebruiken. Vertrouwen op je eigen helende capaciteiten. De techniek en informatie is voor jong en oud.

In deze workshop wordt onder andere behandeld:
- wetenschappelijke achtergrond informatie
- de invloed van je gedachten
- je intentie en de uitwerking daarvan
- transformeren met behulp van universele energie
- ademhalingstechnieken
- visualiseren met emoties

Aan het einde van de workshop ken je de basis kneepjes van zelf healing en weet je dat praktisch toe te passen. Deelname is open voor iedereen.

Kosten: Op basis van donatie vanuit het hart.

Voor groepshealingen kijk op healing pagina.

Workshop groene intuïtie

Deze workshop begint met een korte toelichting over o.a. de verbondenheid met de natuur, de functie van paddenstoelen, hoe bladeren te lezen en de sapstroom voelen van bomen. Daarna gaan we direct aan de slag om vertrouwd te raken met deze manier van communiceren. Intuïtief luisteren, kijken, voelen. Boswachteren met gevoel!

In deze workshop:
- natuur en communicatie
- natuurwezens
- contact met de aarde, energie van de aarde en jezelf
- groene healing met behulp van je intuïtie
- wat kun jij bieden aan de natuur en wat biedt het jou

Onder ervaren begeleiding leer je luisteren naar bomen, planten, aarde, water, dieren, etc. Er wordt gebruik gemaakt van wat ons wordt aangereikt. In harmonie met de natuur. Deelname is open voor iedereen.

Kosten: Op basis van donatie vanuit het hart.

Workshop full connection - 3D, 4D, 5D, wat is nou het iDee? Uplifting your energy

Deze workshop omvat heel veel informatie over wat het nou precies betekent, de huidige transformatie van de Aarde en de mens. Velen hebben het over 3D, 4D en 5D (dimensie). In deze workshop wordt gekeken naar hoe je praktisch om kunt gaan met de energetische veranderingen. Ook wordt er uitleg gegeven over de verschillende dimensies en hoe je de verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen processen. Het is belangrijk je energie op peil te houden en te upliften. Hoe meer je je lichaam ondersteunt, hoe makkelijker het alle veranderingen aankan. In een uitleg over de kracht van zelfreflectie kom je te weten over de balans in jezelf en de wereld om je heen. Informatie en oefeningen - die je thuis kunt doen - zijn verwerkt in de workshop.

Alles in het teken van helemaal je blije zelf zijn. Deze workshop is voor jong en oud.

Kosten: Op basis van donatie vanuit het hart.

Neem contact op voor meer informatie en/of mogelijkheden.