Workshops

Inleiding

Onderstaande workshops zijn geschikt voor meerdere settings. Vrolijk, gezellig en leerzaam voor geïnteresseerde groepen, binnen of buiten, in de natuur, huiskamer of kantoor. De inhoud kan worden gericht op één persoon of alle deelnemers. Voor bepaalde evenementen kan een meer praktijkgerichte focus gewenst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het lezen van opvallende handkenmerken bij zorgpersoneel of het waarnemen van energie voor personeelsadviseurs tijdens een sollicitatiegesprek. Voor kinderen is de benadering van de leerstof spelenderwijs. Afhankelijk van de wensen is alles flexibel in te vullen. Alle workshops staan garant voor het op praktische manier kunnen toepassen van de opgedane basiskennis. Een workshop kan op iedere aan te wijzen locatie plaatsvinden.

Ronde tafel bijeenkomst

De 'ronde tafel bijeenkomst' is een samenzijn voor mensen die zoekende zijn naar informatie met betrekking tot verschillende 'spirituele' onderwerpen, maar nog niet precies weten waar ze zich in willen specialiseren/verdiepen. Dit samenzijn is een ontdekkingsreis waar informatie wordt gedeeld over één of meerdere gewenste onderwerpen, bijvoorbeeld over:
* Healing
* Energie
* Dimensies
* Kosmische verbanden (natuur)
* Numerologie
* Bewustzijn
* Meditatie
* Qigong

Deelname is open voor iedereen.

Kosten: Op basis van donatie vanuit het hart.

Workshop handlezen

Handlezen is een oude wetenschap die iets vertelt over je persoonlijkheid, mogelijkheden, kwaliteiten en karaktereigenschappen. Vanaf de geboorte is het al mogelijk deze eigenschappen in de hand te lezen. De vingerafdrukken en huidlijsten veranderen niet, maar alle overige details in de hand kunnen wel veranderen. Afhankelijk van je ontwikkeling en je potentieel vormen de lijnen zich. Dat is de reden waarom je de toekomst niet echt kunt voorspellen.

Met de aanwezige handen als lesmateriaal wordt verteld over de handlijnkunde en nageldiagnostiek. De betekenis van diverse lijnen en huidlijsten van de hand wordt uitgelegd, de temperatuur wordt besproken en je leert aan de hand van je nagels lezen hoe de situatie rond je gezondheid ervoor staat. Speciale thema's of vragen van een specifieke doelgroep kunnen hierin flexibel worden opgenomen.

Je handen geven inzicht in je kwaliteiten, je beroepskeuze en bijvoorbeeld waar je over twijfelt. Het talent waarmee je geboren wordt of dat wat je aan het ontwikkelen bent, fysieke uitdagingen, denkwijze(n)..., alles is terug te vinden in de hand. We kijken naast vingerafdrukken onder andere naar de lijnen, de nagels, standen van vingers, kleur en vorm. Elk gebied in de hand geeft je specifieke informatie en helpt je bewust(er) worden van een bepaalde situatie.

In deze workshop wordt je de basis geleerd van het handlezen. Aan het einde van de workshop kun je de het geleerde direct praktisch toepassen. Deelname is open voor iedereen.

Kosten: Op basis van donatie vanuit het hart.

Workshop Universal Healing adventure

Universal Healing adventure is een workshop waarbij je leert je energie in balans te brengen of te houden op alle niveaus. Een pragmatische aanpak voor fysieke, emotionele, mentale en spirituele ondersteuning. We delen wetenschappelijke informatie, beweging van energie, korte meditaties en technieken voor optimaal bereik van je energie niveau. De kracht van deze workshop is het benadrukken hoe simpel het is om je eigen inzichten te gebruiken. Vertrouwen op je eigen helende capaciteiten. De techniek en informatie is voor jong en oud.

In deze workshop wordt onder andere behandeld:
- wetenschappelijke achtergrond informatie
- de invloed van je gedachten
- je intentie en de uitwerking daarvan
- transformeren met behulp van universele energie
- ademhalingstechnieken
- visualiseren met emoties

Aan het einde van de workshop ken je de basis kneepjes van zelf healing en weet je dat praktisch toe te passen. Deelname is open voor iedereen.

Kosten: Op basis van donatie vanuit het hart.

Voor groepshealingen kijk op healing pagina.

Workshop groene intuïtie

Deze workshop begint met een korte toelichting over o.a. de verbondenheid met de natuur, de functie van paddenstoelen, hoe bladeren te lezen en de sapstroom voelen van bomen. Daarna gaan we direct aan de slag om vertrouwd te raken met deze manier van communiceren. Intuïtief luisteren, kijken, voelen. Boswachteren met gevoel!

In deze workshop:
- natuur en communicatie
- natuurwezens
- contact met de aarde, energie van de aarde en jezelf
- groene healing met behulp van je intuïtie
- wat kun jij bieden aan de natuur en wat biedt het jou

Onder ervaren begeleiding leer je luisteren naar bomen, planten, aarde, water, dieren, etc. Er wordt gebruik gemaakt van wat ons wordt aangereikt. In harmonie met de natuur. Deelname is open voor iedereen.

Kosten: Op basis van donatie vanuit het hart.

Workshop full connection - 3D, 4D, 5D, wat is nou het iDee? Uplifting your energy

Deze workshop omvat heel veel informatie over wat het nou precies betekent, de energetische transformatie van de Aarde en de mens naar de 5e dimensie. Hoe bestaan de dimensies naast elkaar en wat houdt het ascensie proces precies in. Het is belangrijk je energie op peil te houden en te upliften. Hoe meer je je lichaam ondersteunt, hoe makkelijker het alle veranderingen aankan. En hoe eerlijker je naar je zelf bent, hoe meer je uitlijnt in je energie, hoe soepeler het proces. Informatie en oefeningen die je thuis kunt doen, zijn verwerkt in de workshop. Verder ontvang je uitleg over de verschillen tussen de dimensies, wat er speelt en hoe je op jezelf kunt blijven vertrouwen in deze roerige tijden.

Alles in het teken van helemaal je blije zelf zijn. Deze workshop is beschikbaar voor jong en oud.

Kosten: Op basis van donatie vanuit het hart.

Neem contact op voor meer informatie en/of mogelijkheden.