Workshops

Inleiding

Onderstaande workshops zijn geschikt voor meerdere settings. Vrolijk en gezellig voor verjaardagen of vrijgezellenfeesten, binnen of buiten, in de natuur, huiskamer of kantoor. De inhoud kan worden gericht op één persoon of alle deelnemers. Voor (zakelijke) evenementen kan een meer praktijkgerichte focus gewenst zijn, denk bijvoorbeeld aan het lezen van opvallende handkenmerken bij zorgpersoneel of het gebruik van intuïtie voor personeelsadviseurs tijdens een sollicitatiegesprek. Voor kinderen is de benadering van de leerstof spelenderwijs. Allemaal flexibel in te vullen, afhankelijk van de wensen. Wat de aangelegenheid ook is, alle workshops staan garant voor het opdoen van basiskennis op een praktische en ontspannen manier. Een workshop kan op iedere aan te wijzen locatie plaatsvinden en in elke setting.

Ronde tafel bijeenkomst

De 'ronde tafel bijeenkomst' is een samenzijn waar allerlei vragen kunnen worden gesteld over verschillende 'spirituele' onderwerpen. Bijvoorbeeld over:
* Healing
* Energie
* Dimensies
* Kosmische verbanden (natuur)
* Numerologie
* Bewustzijn
* Meditatie

Deelname is open voor iedereen.

Kosten: op basis van donatie vanuit het hart

Workshop handlezen

Handlezen is een oude wetenschap die iets vertelt over je persoonlijkheid, mogelijkheden, kwaliteiten en karaktereigenschappen. Vanaf de geboorte is het al mogelijk deze eigenschappen in de hand te lezen. De vingerafdrukken en huidlijsten veranderen niet, maar alle overige details in de hand kunnen wel veranderen, afhankelijk van je ontwikkeling. Dat is de reden waarom je de toekomst niet echt kunt voorspellen.

Met de aanwezige handen als lesmateriaal wordt uitleg gegeven over de handlijnkunde en nageldiagnostiek. Er wordt uitleg gegeven over de betekenis van diverse lijnen, huidlijsten en andere kenmerken van de hand. Speciale thema's of vragen van een specifieke doelgroep kunnen hierin flexibel worden opgenomen.

Je handen geven inzicht in je kwaliteiten, je beroepskeuze en bijvoorbeeld je gezondheid. Het talent waarmee je geboren wordt of dat wat je aan het ontwikkelen bent, fysieke uitdagingen, denkwijze... alles is terug te vinden in de hand. We kijken naast vingerafdrukken onder andere naar de lijnen, de nagels, standen van vingers, kleur en vorm. Elk gebied in de hand geeft je specifieke informatie en helpt je bewust(er) worden van een bepaalde situatie.

In deze twee uur durende workshop wordt je de basis geleerd van het handlezen. Aan het einde van de workshop kun je de het geleerde direct praktisch toepassen. Deelname is open voor iedereen.

Kosten: op basis van donatie vanuit het hart

Workshop Universal Healing adventure

Universal Healing adventure is een workshop waarbij je leert je energie in balans te brengen of te houden op alle niveaus. Een pragmatische aanpak voor fysieke, emotionele, mentale en spirituele ondersteuning. We delen wetenschappelijke informatie, beweging van energie, korte meditaties en technieken voor optimaal bereik van je energie niveau. De kracht van deze workshop is te benadrukken hoe simpel het is om je eigen inzichten te gebruiken. Vertrouwen op je eigen helende capaciteiten. De techniek en informatie is voor jong en oud.

In deze workshop wordt onder andere behandeld:
- wetenschappelijke achtergrond informatie
- de invloed van je gedachten
- je intentie
- transformeren met behulp van universele energie
- ademhalingstechnieken
- visualiseren met emoties

Aan het einde van de workshop kun je al deze informatie praktisch toepassen. Deelname is open voor iedereen.

Kosten: op basis van donatie vanuit het hart

Voor groepshealingen verwijzen wij naar onze healing pagina.

Workshop groene intuïtie

Deze workshop begint met een korte toelichting over o.a. de verbondenheid met de natuur, de functie van paddenstoelen, hoe bladeren te lezen en de sapstroom voelen van bomen. Daarna gaan we direct aan de slag om goed vertrouwd te raken met deze manier van communiceren. Intuïtief luisteren, kijken, voelen. Boswachteren met gevoel!

In deze workshop:
- natuur communicatie
- contact met de aarde, energie van de aarde en jezelf
- groene healing met behulp van je intuïtie
- wat kun jij bieden aan de natuur en wat biedt het jou

Onder ervaren begeleiding leer je hoe je kunt luisteren naar bomen, planten, aarde, water, dieren, etc. Er wordt gebruik gemaakt van wat ons wordt aangereikt. In harmonie met de natuur. Deelname is open voor iedereen.

Kosten: op basis van donatie vanuit het hart

Workshop full connection - 3D, 4D, 5D, wat is nou het iDee? Uplifting your energy

Tijdens deze workshop krijg je meer achtergrond informatie over wat het nou precies betekent, de energetische transformatie van de Aarde en de mens naar de 5e dimensie. Dat is het ascensie proces waar we nu in zitten. Het is belangrijk je energie op peil te houden en te upliften. Hoe meer je je lichaam ondersteunt, hoe makkelijker het alle veranderingen aankan. En hoe eerlijker je naar je zelf bent, hoe meer je uitlijnt in je energie, hoe soepeler het proces. Die tips zijn verwerkt in de workshop. Verder ontvang je uitleg over de verschillen tussen de dimensies, wat er speelt en hoe je op jezelf kunt blijven vertrouwen in deze roerige tijden.

Alles in het teken van helemaal je blije zelf zijn. Voor iedereen met een open mind.

Kosten: op basis van donatie vanuit het hart