Workshops

Inleiding

Onderstaande workshops zijn geschikt voor iedereen die meer wil weten over energetische transformatie. De nadruk ligt op naar binnen gaan en leren luisteren naar je innerlijke stem. De kennis wordt opgedaan in een ontspannen omgeving, binnen of buiten. De focus ligt op het verbreden en verdiepen van kennis ter ondersteuning van je zelfontwikkeling en het gebruik van je intuïtie. Afhankelijk van de wensen is de workshop flexibel in te vullen. Alle workshops staan garant voor het op een praktische manier kunnen toepassen van de opgedane kennis.

Workshops worden niet door mijzelf georganiseerd. Je kunt mij uitnodigen voor het geven van een workshop of voor bijvoorbeeld een qigong les.

Ronde tafel bijeenkomst

De 'ronde tafel bijeenkomst' is een samenzijn voor mensen die zoekende zijn naar informatie met betrekking tot verschillende 'spirituele' onderwerpen, maar nog niet precies weten waar ze zich in willen specialiseren/verdiepen. Dit samenzijn is een ontdekkingsreis waar informatie wordt gedeeld over één of meerdere gewenste onderwerpen, bijvoorbeeld over:
- Healing
- Energie
- Dimensies
- Kosmische verbanden (natuur)
- Numerologie
- Zelfreflectie
- Meditatie
- Qigong

Deelname is open voor iedereen.

Kosten: Op basis van donatie vanuit het hart.

Workshop Universal Healing adventure

Universal Healing adventure is een workshop waarbij je leert je energie in balans te brengen of te houden op alle niveaus. Een pragmatische aanpak voor fysieke, emotionele, mentale en spirituele ondersteuning. We delen wetenschappelijke informatie, beweging van energie, korte meditaties en technieken voor optimaal bereik van je energie niveau. De kracht van deze workshop is het benadrukken hoe simpel het is om je eigen inzichten te gebruiken. Vertrouwen op je eigen helende capaciteiten. De techniek en informatie is voor jong en oud.

In deze workshop wordt onder andere behandeld:
- wetenschappelijke achtergrond informatie
- de invloed van je gedachten
- je intentie en de uitwerking daarvan
- transformeren met behulp van universele energie
- ademhalingstechnieken
- visualiseren met emoties

Aan het einde van de workshop ken je de basis kneepjes van zelf healing en weet je dat praktisch toe te passen. Deelname is open voor iedereen.

Kosten: Op basis van donatie vanuit het hart.

Voor groepshealingen kijk op healing pagina.

Workshop full connection - 3D, 4D, 5D, wat is nou het iDee? Uplifting your energy

Deze workshop omvat heel veel informatie over wat het nou precies betekent, de huidige transformatie van de Aarde en de mens. Velen hebben het over 3D, 4D en 5D (dimensie).

In deze workshop:
- uitleg over verschillende dimensies
- invloed van je bewustzijn
- heilige geometrie
- doorwerking van planeetstanden
- vermogens die we kwijt zijn geraakt
- fysieke ondersteuning
- praktische toepassing in je dagelijks leven

Via de kracht van zelfreflectie kom je meer te weten over de balans in jezelf en de wereld om je heen. Daarmee heel je niet alleen jezelf, maar lever je ook een grote bijdrage aan de transitie. Informatie en oefeningen - die je thuis kunt doen - zijn verwerkt in de workshop.

Alles in het teken van helemaal je blije zelf zijn. Deze workshop is voor jong en oud.

Kosten: Op basis van donatie vanuit het hart.

Neem contact op voor meer informatie en/of mogelijkheden.