Workshops

Inleiding

Onderstaande workshops zijn geschikt voor meerdere settings. Vrolijk en gezellig voor verjaardagen of vrijgezellenfeesten, waarbij de inhoud kan worden gericht op één persoon of alle deelnemers. Voor zakelijke evenementen kan een meer praktijkgerichte focus gewenst zijn, denk bijvoorbeeld aan het lezen van opvallende handkenmerken of het gebruik van intuïtie tijdens een interview. Voor kinderen is de benadering van de leerstof spelenderwijs. Allemaal flexibel in te vullen, afhankelijk van de wensen. Wat de aangelegenheid ook is, alle workshops staan garant voor het opdoen van basiskennis op een praktische en vrolijke manier. Een workshop kan op iedere aan te wijzen locatie plaatsvinden.

Workshop handlezen op locatie

Met de aanwezige handen als lesmateriaal wordt uitleg gegeven over de handlijnkunde en nageldiagnostiek. In vogelvlucht kunnen de handen van de aanwezigen op individuele basis worden gelezen of er kan op een klassikale manier uitleg worden gegeven over de betekenis van diverse lijnen, huidlijsten en andere kenmerken van de hand. Speciale thema's of vragen van een specifieke doelgroep kunnen hierin flexibel worden opgenomen.

Basis workshop handlezen

Handlezen is een oude wetenschap die iets vertelt over je persoonlijkheid, mogelijkheden, kwaliteiten en karaktereigenschappen. Vanaf de geboorte is het al mogelijk deze eigenschappen in de hand te lezen. De vingerafdrukken en huidlijsten veranderen niet, maar alle overige details in de hand kunnen wel veranderen, afhankelijk van je ontwikkeling. Dat is de reden waarom je de toekomst niet echt kunt voorspellen.

Je handen geven inzicht in je kwaliteiten, je beroepskeuze en bijvoorbeeld je gezondheid. Het talent waarmee je geboren wordt of dat wat je aan het ontwikkelen bent, fysieke uitdagingen, denkwijze... alles is terug te vinden in de hand. We kijken naast vingerafdrukken onder andere naar de lijnen, de nagels, standen van vingers, kleur en vorm. Elk gebied in de hand geeft je specifieke informatie en helpt je bewust(er) worden van een bepaalde situatie.

In deze twee uur durende workshop wordt je de basis geleerd van het handlezen. We behandelen onder andere de kleur, de betekenis van de gebieden, primaire lijnen en vingerafdrukken. Aan het einde van de workshop kun je de het geleerde direct praktisch toepassen. Deelname is open voor iedereen.

Datum en tijd:
Vrijdag 12 juni, 14:00u-16:00u
Zaterdag 4 juli, 10:00u-12:00u
Vrijdag 7 augustus, 19:00u-21:00u
Vrijdag 11 september, 14:00u-16:00u
Zaterdag 12 september, 14:00u-16:00u
Vrijdag 2 oktober, 10:00u-12:00u
Zaterdag 3 oktober, 14:00u-16:00u
Vrijdag 13 november, 14:00u-16:00u
Vrijdag 11 december, 19:00u-21:00u

Locatie: Heerhugowaard
Kosten: € 25,- per persoon

Workshop Universal Healing adventure

Universal Healing adventure is een workshop waarbij je leert je energie in balans te brengen of te houden op alle niveaus. Een pragmatische aanpak voor fysieke, emotionele, mentale en spirituele ondersteuning. We delen wetenschappelijke informatie, beweging van energie, korte meditaties en technieken voor optimaal bereik van je energie niveau. De kracht van deze workshop is te benadrukken hoe simpel het is om je eigen inzichten te gebruiken. Vertrouwen op je eigen helende capaciteiten. De techniek en informatie is voor jong en oud.

In deze workshop wordt onder andere behandeld:
- wetenschappelijke achtergrond informatie
- de invloed van je gedachten
- je intentie
- transformeren met behulp van universele energie
- ademhalingstechnieken
- visualiseren met emoties

Aan het einde van de workshop kun je al deze informatie praktisch toepassen. Deelname is open voor iedereen.

Datum en tijd:
Vrijdag 19 juni, 13:00u-17:00u
Zaterdag 25 juli 09:00u-13:00u
Woensdag 16 september 13:00u-17:00u
Vrijdag 23 oktober 13:00u-17:00u
Zaterdag 28 november 13:00u-17:00u

Locatie: Heerhugowaard
Kosten: € 50,- per persoon

Voor groepshealingen verwijzen wij naar onze healing pagina.

Workshop groene intuïtie

Deze workshop begint met een korte toelichting over o.a. de verbondenheid met de natuur, de functie van paddenstoelen, hoe bladeren te lezen en de sapstroom voelen van bomen. Daarna gaan we direct aan de slag om goed vertrouwd te raken met deze manier van communiceren. Intuïtief luisteren, kijken, voelen. Boswachteren met gevoel!

In deze workshop:
- natuur communicatie
- contact met de aarde, energie van de aarde en jezelf
- groene healing met behulp van je intuïtie
- wat kun jij bieden aan de natuur en wat biedt het jou

Onder ervaren begeleiding leer je hoe je kunt luisteren naar bomen, planten, aarde, water, dieren, etc. Er wordt gebruik gemaakt van wat ons wordt aangereikt. In harmonie met de natuur. Deelname is open voor iedereen.

Datum en tijd:
Woensdag 10 juni, 13:00u-15:00u
Vrijdag 24 juli, 10:00u-12:00u
Zaterdag 15 augustus 15:00u-17:00u
Woensdag 23 september 14:00u-16:00u
Vrijdag 30 oktober 13:00u-15:00u

Locatie: Heerhugowaard
Kosten: € 25,- per persoon

Workshop meditatie en visualisatie

Mediteren is je geest tot rust brengen. Om jezelf op weg te helpen met het verkrijgen van innerlijke rust zijn er verschillende meditatie technieken. Je kunt voor elke gelegenheid kijken welke techniek op dat moment voor jou het prettigst werkt. Deze technieken zijn een hulpmiddel. Nadat je meer ervaring hebt kun je, terwijl je bijvoorbeeld loopt, fietst of in een drukke omgeving bent, je geest tot rust brengen. Onprettige omgevingsgeluiden of ervaringen zullen minder vat op je krijgen naarmate je meer ervaring hebt met het tot rust brengen van je geest.

In deze workshop wordt nader ingegaan op meditatie technieken en wordt geoefend met ondersteunende visualisaties. Je leert met behulp van meditatie en ademhaling ondersteuning te geven aan je dagelijks leven. Dagelijkse retraite is hierbij niet aan de orde. Het gaat vooral om praktische toepassingen en activeren van je zelf inzichtelijk vermogen. Ontdek de kracht van je voorstellingsvermogen. Gebruik de invloed van positief denken en help jezelf beter focussen. Aan het einde van de workshop weet je handig gebruik te maken van de technieken voor je gezondheid, werk en andere onderwerpen. Deelname is open voor iedereen.

Datum en tijd:
Woensdag 10 juni, 19:00u-21:00u
Vrijdag 7 augustus, 15:00u-17:00u
Vrijdag 30 oktober, 19:00u-21:00u
Woensdag 16 december, 19:00u-21:00u

Locatie: Heerhugowaard
Kosten: € 25,- per persoon

Agenda

Hieronder vind je de agenda van Universal Healing met daarin alle worskhops, healingochtenden en andere activiteiten.